З брендом Jaffa підзарядитися фруктовою енергією швидко і корисно тепер можна ще зручніше. Спробуй дві смачні новинки: смузі Jaffa Super Food з насінням Чіа і Jaffa Protein Boost з протеїном. Цей новий #смачнокориснийперекус чудово доповнить твої тренування, прогулянку або подорож.

А ви знаєте, що смузі Jaffa – це справжня знахідка для тих, хто любить не просто смачно, але і корисно підзарядиться енергією для нових звершень? До їх складу входять тільки справжні фрукти і ягоди без додавання цукру, барвників та консервантів. Зручну м’яку упаковку можна кинути в рюкзак або спортивну сумку, що дозволить насолодитися улюбленим смаком на прогулянці, під час або після занять спортом. У режимі сучасних офісних дедлайнів і в динамічному ритмі життя on the go, смузі від Jaffa також стануть просто незамінними.

Легкий і здоровий смузі Jaffa Super Food припаде до смаку любителям бананів, яблук, і апельсинів. Нотка імбиру в продукті зарядить бадьорістю, а насіння Чіа допоможе не тільки відновити баланс сил після навантажень, але і зміцнити імунітет. 

Для всіх любителів спорту, і тих, хто дотримується активного режиму, пасуватиме Jaffa Protein Boost з бананів, яблук, і ананасів з кокосовим кремом, кисломолочним сиром і сироватковим протеїном. Саме останній компонент такий важливий – він швидко засвоюється і допомагає відновлювати м’язи після тренування. Упаковка Jaffa Protein Boost містить цілих 5 г протеїну, що дозволить відразу отримати необхідну організму енергію і швидко відновити сили.

Jaffa має унікальний багаторічний досвід збирання та переробки фруктів, а тому точно знає, як зберегти в них вітаміни та корисні речовини. А спеціально розроблені смузі від Jaffa – це справжня знахідка для прихильників здорового та активного способу життя.

Jaffa – фрукти, які заряджають!

1/8
СУПЕР ФРУКТОВА ПІДЗАРЯДКА ВІД JAFFA:
СМУЗІ SUPER FOOD І СМУЗІ PROTEIN BOOST