У нас просто чудова новина для справжніх поціновувачів творчості легендарної студії Walt Disney!

Зустрічайте новий Jaffa «5 Fruits» в двох дизайнах з найвідомішими мультиплікаційними героями студії Disney – Mickey та Minnie Mouse. Ми впевнені, що новинка припаде до душі не тільки дітям, а й  їх батькам, які ще змалечку знають героїв всесвітньовідомої студії, адже кокетлива Minnie та веселий Mickey нікого не залишать байдужими.

Jaffa «5 Fruits» – це мікс з яблук, груш, персиків, слив та вишень, який є справжньою скарбницею вітамінів, мікроелементів та клітковини, що допоможе урізноманітнити і збалансувати здоровий раціон харчування та подарує неперевершений смак разом з героями Mickey та Minnie Mouse. Крiм того, нектар додатково збагачений вітамінами групи В, які приймають участь у багатьох процесах організму, тому є важливими та обов’язковими для щоденного споживання.

Jaffa «5 Fruits» виготовляється за ліцензією всесвітньовідомої компанії Disney, яка контролює якість, безпечність та умови виробництва продукції. Якість нектару підтверджена знаком Disney Kitchen, що зображено на упаковці та ще раз підкреслює повну відповідність продукту високим міжнародним стандартам.

Новинка вже з’явилася на полицях українських магазинів та представлена наразі у сімейному форматі 1 л, тому відтепер у всієї сім’ї є нагода зібратись разом у компанії улюблених героїв.

Мабуть, ти вже здогадуєшся, що це просто знахідка для дитячих вечірок. Можеш бути впевненим, ти точно здивуєш всіх веселим дизайном корисного напою у зручному форматі!

Jaffa  – фрукти, які розважають!

4/8
ЗУСТРІЧАЙ НОВИЙ JAFFA 5 FRUITS
У КРУТОМУ СІМЕЙНОМУ ФОРМАТІ!