Jaffa Immunity – справжня вітамінна бомба для тих, хто слідкує за здоров’ям!

Мультивітамінний нектар з імбиром був створений для тих, хто розуміє: бути здоровим і у добрій формі неможливо без міцного імунітету. Jaffa вкотре показує – продукти бренду не лише смачні, а й корисні, адже головне завдання Jaffa Immunity – підтримувати та зміцнювати твій імунітет!

До складу Jaffa Immunity входять фрукти та овочі з максимально можливим вмістом вітамінів та макроелементів. Напій збагачений екстрактом імбиру, корисні властивості якого всім відомі: він стимулює роботу імунної системи, зміцнює організм та допомагає у боротьбі з вірусами та інфекціями. У свою чергу, апельсин, персик, яблуко, ананас, морква та гуава – чудовий мікс, здатний зарядити організм енергією та допомогти впоратися із втомою. Для додатковой підзарядки організму Jaffa Immunity збагачений вітамінним преміксом «АСЕ».

Jaffa Immunity стане ідеальним напоєм для ранкового насичення організму вітамінами та мікроелементами, якими природа нагородила фрукти та овочі, а також чудовим доповненням до обіду чи вечері.

Jaffa – фрукти, які заряджають!

2/8
АКТИВУЙ СВІЙ ІМУНІТЕТ
РАЗОМ З JAFFA IMMUNITY